Hirdetés

Trailert kapott a Kémkölykök reboot, ami már ősszel felkerül a Netflixre

|

Ezúttal Zachary Levi és Gina Rodriguez lesznek a szuperkém-szülők.

Hirdetés

Miközben a Machete vagy az Alita: A harc angyala folytatásának rengetegen örülnének (utóbbi körül James Cameron szavai alapján végre van mozgolódás), a Kémkölykök franchise nem igazán igényelt ilyesmit: a 2000-es évek elején megjelent trilógiának megvan a maga rajongóbázisa (a 2011-es Kémkölykök 4D-t inkább hagyjuk), akik totálisan el vannak a mai napig vele, a széria atyja, Robert Rodriguez azonban úgy gondolta, hogy van még a koncepcióban spiritusz. 

A Spy Kids: Armageddon egy reboot lesz, a franchise újragondolása, amely ennek értelmében természetesen teljesen új sztorival és szereplőgárdával rendelkezik. 

Hirdetés

Ezúttal is egy négytagú család áll a középpontban, amelyben a szülők szuperkémek, a gyerkőcök pedig mit sem sejtenek erről. A történet szerint amikor a világ legjobb titkos ügynökeinek gyermekei akaratukon kívül segítenek egy nagyhatalmú játékfejlesztőnek elszabadítani egy számítógépes vírust, amivel minden technológiát az uralma alá vonhat, a gyerkőcöknek (Connor Esterson, Everly Carganilla) is kémekké kell válniük, hogy megmentsék az apjukat (Zachary Levi - Shazam, Chuck), az anyjukat (Gina Rodriguez - Mélytengeri pokol, Expedíció) és természetesen a világot is. 

A Spy Kids: Armageddon szeptember 22-én fog felkerülni a Netflixre. Ti meg fogjátok nézni?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)