Hirdetés

Tom Cruise már láthatta a Flash mozit, meg is volt a véleménye róla

|

Az exkluzív mozizás után Tom Cruise azonnal felhívta a Flash rendezőjét.

Hirdetés

Mi egyelőre még csak várjuk a Flash - A Villám bemutatóját, de van, aki már most megnézhette a jelenlegi DC moziverzum végjátékának talán legjobban várt fejezetét - a földi halandóknak erre csak 2023 júniusában lesz majd lehetősége. Most kiderült, hogy a kiváltságosok között van Tom Cruise is, aki nemrégiben találkozott a Warner Bros. Discovery fejesével, David Zaslavval. Zaslav elkezdett áradozni a Flash moziról Cruise-nak, aki egyből meg is kérdezte, hogy ez mind szuper, de akkor esetleg meg is nézhetné a filmet? 

A legtöbben erre maximum egy kedves nevetést kaphatnának válaszul, de Tom Cruise nyilván speciális eset. Külön futár szállította neki házhoz az immár kész Flash - A Villám filmet, majd a megtekintés után természetesen egyből biztonságba is helyezte és elvitte a kópiát. Cruise-ra viszont nagy hatással voltak a látottak.

Hirdetés

Ha minden igaz, akkor a mozizás után a színész egyből felhívta a Flash - A Villám rendezőjét, Andy Muschiettit, és kifejtette neki telefonon keresztül, mennyire le van nyűgözve. Könnyel lehet tehát, hogy bár a Shazam! Az istenek haragja nem lett valami fényes, a Flash film valóban hatalmasat fog ütni. 

A magyar mozinézők 2023. június 15. után ismerhetik meg a megfejtést, ekkor fog ugyanis hazánkba is megérkezni a film, amiben nem csak Ezra Miller alakít majd több Barry Allent, vagyis Flasht, hanem egyből két Batmant is kapunk Ben Affleck és Michael Keaton megformálásában, Sasha Calle pedig Supergirlként mutatkozhat be. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)