Hirdetés

Tom Cruise ennyi idős koráig akar Mission: Impossible-filmeket csinálni

|

Ha rajta múlik, akkor még a nyugdíjaséveket is Ethan Hunt bőrébe bújva tölti.

Hirdetés

Tom Cruise nem csak főszereplője a Mission: Impossible-filmeknek, hiszen az egész széria úgy indult el anno, hogy az eredeti tévésorozatok nagy rajongójának tartott színész megvásárolta a megfilmesítési jogokat, és már az első 1996-os filmet is a Cruise/Wagner Productions készítette el, a Paramount Pictures csal a terjesztésért felelt. 

Nem túlzás tehát azt állítani, hogy a döntés mindvégig Cruise kezében volt, akkor érkeznek új részek, ha ő is akarja. És nagyon úgy fest, hogy akarja, hiszen a Mission: Impossible - Leszámolás Első Rész csak most jön majd a mozikba, a folytatás pedig kőbe van vésve. De meddig lehet űzni ezt az ipart? Egy interjúkérdésre válaszul Cruise most elmondta, hogy még 80 évesen is simán el akarja játszani Ethan Huntot.

Hirdetés

Cruise egészen pontosan egy olyan kérdést kapott, hogy ha Harrison Ford 80 évesen is megcsinálta az Indiana Jones és a sors tárcsáját, akkor tartani akarja-e vele a lépést, és ő is filmezni fog ennyi idősen. Erre pedig a színész azt válaszolta, hogy Harrison Ford egy legenda, és nagyon reméli, hogy még sokáig dolgozni fog, neki pedig még 20 éve van, hogy utolérje őt. Hozzátette, hogy nagyon reméli, egészen addig Mission: Impossible-filmeket csinálhat majd, míg ő is el nem éri ezt a kort. 

Persze végül minden csak a nézőkön fog múlni, ha a bevételi számok nem indokolják, akkor Cruise biztosan nem fog leállni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)