Hirdetés

Több film és sorozat is készül a Ghost of Thsushima alapján

|

A nagy hírről az első mozi rendezője számolt be.

Hirdetés

Tagadhatatlanul 2020 egyik legszebb játéka lett a HP kolléga által távol-keleti Assassin's Creednek nevezett Ghost of Tsushima, amelynek egyetlen szépséghibája, hogy PlayStation-exkluzív, így az xboxosok és nintendósok kimaradnak a buliból.

Az már 2021 tavaszán kiderült, hogy a csodaszép játékból film is készül majd, köszönhetően a Sony Interactive Entertainment fejeseinek, ami jó hír, mivel például a The Last of Us tévésorozat és a részben Magyarországon forgatott Gran Turismo film is a felügyeletük alatt formálódott, így minden esély megvan rá, hogy minőségi szórakozásban legyen részünk. Különösen, hogy a rendezői székben a John Wick-filmeket is jegyző Chad Stahelski foglal majd helyet.

Hirdetés

A filmes pedig egy közelmúltban adott interjúja során elárulta, hogy imádja a játékot, ezért minden erejével azon lesz, hogy a karakterek a lehető legjobban visszaadják a nézőknek a játékban mutatott személyiségüket.

Stahelski hozzátette, hogy az első filmet még jó pár követheti.

"A látványvilágot szeretném megőrizni. Nagy kérdés, hogy hogyan pakolhatok bele minél több információt egy olyan játékfilmbe, amelyet több további film vagy tévés projekt követhet. A lényeg nem az, hogy kiváló alapanyagból dolgozunk, ezzel tisztában vagyunk. A nagy kérdés, hogy hogyan tudunk ebből egy jó két-két és fél órás filmet forgatni, ami egyszerre kielégítő, ugyanakkor nyitva hagyja az ajtót a további kalandozásoknak"

- mondta a rendező.

A rajnogóknak tehát van mit várni, annál is inkább, mert múlt hónapban kiderült, hogy a hírek szerint egy, a Ghost of Tsushima-n alapuló anime sorozat forgatása is folyamatban van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)