Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök 2 - új ellenfelek az első előzetesben

|

Bár csak későbbre vártuk, már most kiadták a Tini Nindzsa Teknőcök 2 első előzetesét. A két legendás ellenség Bebop és Rocksteady is feltűnik a trailerben.

Hirdetés

Korábban még arról írtunk, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő vetítése előtt láthatjuk először a Tini Nindzsa Teknőcök második részének kedvcsinálóját. Az trailer azonban már itt van és nem hozott túlzottan sok meglepetést.

A Tini Nindzsa Teknőcök 2 előzetesében pontosan azt kaptuk, amire számítani lehetett. Folyamatosan mókázó főhősök, a képregényekből és rajzfilmekből jól ismert ellenfelek, Stephen Amell mint Casey Jones és Megan Fox mellei. Biztos van, akinek ez az egész tetszik, de én szomorúan elmorzsolok egy könnycseppet és nosztalgikus érzéssel gondolok vissza arra, mikor kölyök koromban a hétvégék mindig egy jó kis Tini Nindzsa rajzfilmmel indultak.

Lessétek meg, milyen teknőcös kaland érkezik jövőre.

A film a jenlegi tervek szerint 2016. június másodikán kerül a magyar mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)