Hirdetés

Thor: Ragnarok - felbukkanhat a Cotati, a fára hasonlító telepata faj

|

Újabb pletyka bukkant fel az éppen készülő Marvel filmmel, Thor harmadik kalandjával kapcsolatban. Lehetséges, hogy szerepelni fog benne a képregényekből ismerős Cotati faj.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy Hulkot biztos kiszúrhatjuk majd a mozivásznon, de most az MCU Exchange forrása árulta el, hogy a Cotati fajjal is összetűzésbe keveredik majd Thor és Hulk. 

A Cotati egy olyan ősrégi idegen faj, mint a Kree (a Galaxis őrzői főgonosza közéjük tartozott), és a Skrull. A Cotati fára hasonlító entitások, akik telepatikus erővel rendelkeznek. Eredetük a Hala bolygóhoz köthető, ahol a Kree néppel éltek együtt, míg a Skrullok el nem látogattak szülővilágukra. A Skrull nagykövet elmondta, hogy megosztják technológiájukat, de csak az egyik néppel, így a Kree és a Cotati között véres háború robbant ki. Hiába állt győzelemre a Cotati, a Kree legénységével együtt megölte a Skrull nagykövetet, és megszerezték technológiájuk. A Skrull és a Kree azóta is háborúban állnak egymással, a Cotati viszont elmenekült Haláról, és egy új bolygón telepedtek le.

A Thor: Ragnarok 2017 november 3-án érkezik a mozikba, legkésőbb akkor kiderül, hogy a fentiekből mit emelnek majd át a filmvászonra. Ti várjátok már a harmadik Thor kalandot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)