Hirdetés

The Walking Dead - állandósítanak három mellékszereplőt

|

A következő évadtól három színész már nem csak alkalmanként fog részt venni a forgatáson, hanem rendszeres tagjai lesznek a sorozatnak.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy sokak szerint nem volt túl erős a hetedik évad, a The Walking Dead még mindig a legnépszerűbb sorozatok közé tartozik. Elképzelhető, hogy az új évad csúszni fog, de három jól ismert arc már biztosan visszatér.

Várható volt egyébként, hogy a készítők nem fogják őket elengedni, és a következő szezonban még többször találkozunk velük. Az első előléptetett szereplő Simon, akit a GTA V Trevorja, Steven Ogg alakít, és először a hatodik évad végén tűnt fel. Ő egyébként Negan jobbkeze, így valószínűleg még fontos szerepe lesz később. A második karakter a Katelyn Nacon által játszott Enid, aki még korábban, az ötödik évadban kapcsolódott be az eseményekbe, és jelenleg Maggie-t segíti, de Carlhoz is közel áll.

Végül pedig a hetedik évadban megismert szeméttelepi közösség vezetője, Jadis is hosszabb távra csatlakozik a stábhoz. Őt egyébként Pollyanna McIntosh játssza és nem biztos, hogy jelenleg a rajongók kedvence.

Ti örültök, hogy a nyolcadik évadban még többet láthatjátok majd ezeket a szereplőket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)