Hirdetés

Így kíván boldog Valentin-napot a The Walking Dead

|

Csak azért mert rothad a húsuk és nem dobog a szívük, még a zombik is tudnak szeretni. A The Walking Dead alkotói legalábbis megpróbálják ezt elhitetni velünk.

Hirdetés

Valentin nap alkalmából rengeteg egyedi kezdeményezéssel találkozhatunk, hiszen rengeteg filmes és videojátékos forrásból érkeznek a szerelmes üzenőkártyát és egyéb mókás alkotások. Az AMC sem akart kimaradni, ezért megalkották a The Walking Dead témájú lapokat, amelyek kifejezetten új megvilágításba helyezik a szerelmesek napját.

Ilyenkor általában az aranyló fürtökkel és pirospozsgás arccal repkedő Kupidó, a rózsa, a pezsgő és a rózsaszín cukiságok zúdulnak a nyakunkba minden oldalról. Valami ilyesmivel rukkolt elő a The Walking Dead gárdája is, csak vittek egy kis stílusos csavart az egészbe.

 

Szerencsére a sorozatban nem kell attól tartanunk, hogy efféle szerelmi szállal csavarnák majd meg az egészet, pedig nem ez lenne az első (gondoljunk csak a Warm Bodies című szuperprodukcióra vagy az iZombie sorozatra).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)