Hirdetés

The Walking Dead - kiderült, mikor startol a 8. évad

|

A The Walking Dead legújabb szezonjának magyar premierjének napját is elárulták végre.

Hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, folytatódnak a The Walking Dead 8. évadának forgatási munkálatai, az AMC pedig már azt is bejelentette, egészen pontosan mikor érkezhet meg a zombis széria legújabb fejezete.

Hirdetés

A friss közlemény szerint a nyolcadik The Walking Dead évad október 22-én veszi kezdetét, a FOX Magyarország pedig volt olyan kedves és már most elárulta, hogy a hazai premier mindössze egyetlen nappal később, október 23-án várható. Nem szabad elfelejteni, hogy az új évad első része a sorozat 100. epizódja is lesz egyúttal, amiről minden bizonnyal illően megemlékeznek a készítők is, és valami igazán nagy dobással kedveskednek nekünk. A nyolcadik évad első előzetese a San Diego Comic-Con-on várható most pénteken, természetesen azonnal közzé fogjuk tenni mi is a videót, amint megosztják azt. Addig is ebben a promóképben gyönyörködhetünk:

Ti várjátok már a The Walking Dead folytatását? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)