Hirdetés

Kiderült, mikor játszódik az Aquaman horror spin-offja, vagyis a The Trench

|

Megtudtuk tovább azt is, hogy remekül haladnak az Aquaman 2 előkészületei a koronavírusjárvány ellenére is.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a DC Comics filmes univerzumának óceánjaiba nem csak az Aquaman 2-nek hála fogunk visszatérni, készül ugyanis egy erősen horrorba hajló spin-off mozi, a The Trench. Ebben az első Aquaman filmben is látott ároklakók népét ismerhetjük meg közelebbről. David Leslie Johnson-McGoldrick, a spin-off, valamint a készülő második és az első Aquaman film írója nemrég a közösségi médiában válaszolt rajongói kérdésekre, így derült ki, hogy hol helyezkedik el a horror mellékág a nagy DC idővonalon.

Hirdetés

Johnson-McGoldrick elmondta, hogy még dolgoznak a pontos részleteken, de terveik szerint a The Trench az Aquaman első és második része között játszódik majd. Egy másik kérdés kapcsán pedig azt is elárulta, hogy a koronavírusjárvány ellenére remekül halad az Aquaman 2 szkriptjével is, a vázlat hamarosan elkészül, folyamatos kapcsolatban van James Wan rendezővel.

Hozzátette még azt is, hogy a második Aquaman film esetében nem egy konkrét képregényes történetszálat szeretnének adaptálni, hanem valami teljesen újat akarnak letenni az asztalra - ez mondjuk nem hangzik rosszul. Mindenesetre, ha mindenképp valamiféle füzethez kellene hasonlítani a folyatást, akkor Johnson-McGoldrick szerint leginkább a képregényes ezüstkor azon kiadványai köszönnek majd vissza benne, amelyekben szerepel Fekete Manta - tudjuk, hogy Yahya Abdul-Mateen II visszatér ebben a szerepben, szóval az író kijelentése nem kell, hogy meglepetést okozzon. 

A The Trench esetében még nem beszélhetünk tervezett premierről, az Aquaman 2-t viszont 2022 decemberében fogják bemutatni, ha minden jól megy. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)