Hirdetés

Nem lesz újabb Terminator trilógia

|

A Paramount leállította a projektet, így nem kap folytatást a két éve megjelent Genisys.

Hirdetés

A Paramount 2015-ben megpróbálta feléleszteni a Terminator szériát a Trónok harcából ismert Emilia Clarke főszereplésével, de a kritikusoknál és a kasszáknál sem teljesített túl jól a film, és ezen még Arnold Schwarzenegger visszatérése sem tudott változtatni.

Habár Schwarzenegger tavaly még azt nyilatkozta, hogy készül a Genisys második része, most nagyon úgy tűnik, hivatalosan is lefújták a dolgot. Egy amerikai lap névtelen forrásból azt az infót kapta, hogy a Paramount már nem szeretne ezzel foglalkozni.

"Vége a Terminatornak és Arnoldnak is. A stúdió teljesen leállította a produkciót, ami azt jelenti, hogy nem terveznek folytatást"

Nektek tetszett a Terminator Genisys?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)