Hirdetés

Terminator 6 - a Deadpool rendezője, Tim Miller kapta a projektet

|

Nem csak James Cameron neve ugrott fel újra és újra a Terminator kapcsán, hanem Milleré is, aki mára már hivatalosan is rendezi az új projektet.

Hirdetés

Megjött a hivatalos bejelentés, miszerint a Deadpool rendezője, Tim Miller kapta a Terminator reboot rendezésének feladatát. James Cameron lesz a film producere, így talán 26 év után van egy igazi lehetőség egy jó Terminator filmre.

Hirdetés

Cameron 2019-ben fogja visszakapni a Terminator jogait, de ő addigra derékig lesz az új Avatar munkálataiban. Leginkább ezért kellett a csapatba Tim Miller, aki így átveszi a vezetői szerepet. Ezen felül azonban nem lehet túl sokat tudni az új filmről, azon kívül, hogy Arnold Schwarzenegger is felbukkan majd benne. Feltehetőleg sokat fognak dolgozni az arcán a CGI csodálatos technológiájával.

Már csak abban reménykedünk, hogy a Terminator 6, Terminator reboot, vagy bármi is legyen ez elfeledteti velünk a Terminator 2 óta a franchiset ért atrocitásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)