Hirdetés

Tényleg minden van a Nincs idő meghalni új előzetesében

|

Akció, románc, és néhány nagyon csúnyán szétszedett autó vár minket az új James Bond film trailerében.

Hirdetés

2020 áprilisában kerülhetett volna a mozikba a 25. James Bond film, a Nincs idő meghalni, de miután a COVID-19 következtében hozott intézkedések hatására bezártak a mozik, a Universal Pictures úgy döntött, őszre halasztja a premiert. Semmi nem garantálja, hogy most nem kell újra szigorú korlátozásokat életbe léptetni, de a forgalmazó egyelőre optimista, további tájékoztatásig novemberi bemutatóval számolhatunk.

Hirdetés

Ennek megfelelően a promózás is folytatódik. Ma megérkezett a második teljes előzetes, amibe 2,5 percnyi akció és dráma szorult, tökéletesen összefoglalva, hogy mire számíthat, aki beül a filmre. Daniel Craig még egyszer, utoljára mindent belead, de láthatjuk Léa Seydoux-t, Ben Whishawt, Christoph Waltzt, Ralph Fiennest, Naomie Harrist, Jeffrey Wrightot, és a gonoszt alakító Rami Maleket is.

A Nincs idő meghalnit várhatóan november 19-étől találjuk majd meg a hazai mozik kínálatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)