Hirdetés

Tényleg meglépi a Marvel: szuperhős lesz Pókember szerelméből, Mary Jane-ből

|

Már Mary Jane szuperhősneve is megvan, sőt a jelmezét is meg tudjuk mutatni.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok eseményei alaposan felforgatták Peter Parker, vagyis Pókember, és a hős életének nagy szerelme, azaz Mary Jane Watson életét a Marvel Comics képregényeiben. A jelenleg is futó Amazing Spider-Man képregénysorozat 25 számában ugyanis Mary Jane egy másik dimenzióban ragadt, és éveket töltött el ott, míg végül Pókember ki tudta őt szabadítani.

Az eltelt idő azonban cseppet sem volt eseménytelen: Mary Jane a másik világban beleszeretett egy Paul nevű férfiba, akivel közösen neveltek két árva kisgyereket. MJ akkor sem akarta elhagyni Pault, mikor visszakerült a Marvel képregények fő, 616-os univerzumába, így Peter egyedül maradt - a jelek szerint most épp Felicia Hardynál, azaz a Fekete Macskánál vigasztalódik. Közben viszont Mary Jane-ből gyakorlatilag szuperhőst csinált a Marvel.

Hirdetés

Még az említett alternatív univerzumban készített neki Paul egy különleges szerkezetet, ami gyakorlatilag úgy működik, mint egy játéktermi nyerőgép, csak épp nem cseresznyéket, hanem szuperhősképességeket pörget ki. A szerkezet aktiválásakor MJ egy véletlenszerű szuperképességet kap, ennek tükrében abszolút passzol az új szuperhősneve is ehhez a kissé faramuci megoldáshoz: Mary Jane ugyanis Jackpot néven válik hőssé.

Először az Amazing Spider-Man #31-ben láthatjuk majd őt, a Humberto Ramos tervezett jelmezét pedig már most meg tudjuk nektek mutatni: 

A névválasztásnak egyébként van egy másodlagos értelmezése is. MJ-nek ugyanis régebben rendszeres szava járása volt a "face it tiger, you just hit the jackpot", azaz "nézz szembe vele tigris, megütötted a főnyereményt" - ezt anno Peternek szokta mondogatni. 

Kíváncsian várjuk, milyen szuperhős válik majd Mary Jane-ből, illetve persze azt is, hogy mikor csinálja vissza az egészet a Marvel, és mikor válik újra egy pár MJ-ből és Peterből. Előbb vagy utóbb úgyis mindig egymás mellett kötnek ki. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)