Hirdetés

Tényleg Kevinék házát vette meg a Jóbarátokban Chandler és Monica?

|

A Jóbarátok művészeti vezetője reagált a népszerű rajongói elméletre.

Hirdetés

Rengetegen ismerik már kívülről az egyik legikonikusabb sitcom, a Jóbarátok összes epizódját, és ugyanez elmondható az egyik legnagyobb karácsonyi klasszikusról, a Reszkessetek, betörők!-ről is, így nem meglepő, hogy mindkettővel kapcsolatban tucatszámra születnek a rajongói teóriák, amik sokszor nem is annyira légből kapottak, mint gondoljuk. 

Nemrég egy bizonyos Scott Eastwood posztolt egy videót az Instagramra, amelyben bizonyítékokat vonultatott fel arról, hogy az a ház, amit Chandler (Matthew Parry) és Monica (Courteney Cox) vásárolnak meg a Jóbarátok 10. évadában, valójában ugyanaz a ház, ahol Kevin McCallister és kőgazdag családja a Reszkessetek, betörők! filmben laknak. 

Hirdetés

Ez eddig nem tűnik többnek mint az interneten terjedő több ezer, érdekességeket, teóriákat boncolgató videó egyikének, azonban a Jóbarátok művészeti vezetője, a sorozat 209 epizódján dolgozó Daren Janes hozzászólt a bejegyzéshez, és megerősítette, hogy helyes a feltételezés, valódi az egyezés: 

"Ez frenetikus. Lebuktunk. Én voltam a Jóbarátok művészeti vezetője, és a ház egy díszlet volt. [...] A Pacific Studios nevű cégtől kölcsönöztük, a Reszkessetek, betörők!-höz készült, mert ez nézett ki a legjobban az ajtón és ablakokon keresztül. Remek találat, barátom!"

Ennyivel azonban ki is fújt a két alkotás crossovere, mivel másban nem egyeznek a körülmények: míg a Jóbarátok 10. évadában Monica és Chandler New York külvárosában találnak otthonra, addig McCallisterék Chicago külvárosában laknak. Azért ez így is egy nem mindennapi érdekesség. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)