Hirdetés

BREAKING: itt a Joker: Folie à Deux előzetese - teljesen őrült moziélményt ígér

|

A musicalek és a pszichothrillerek ötvözete lesz a 2019-es Joker folytatása.

Hirdetés

Minden várakozást felülmúlóan sikeres lett Todd Phillips négy évvel ezelőtt bemutatott pszichothrillere, a Joker, amely nemcsak a kritikusok elismerését vívta ki, hanem a nézők kegyeit is elnyerte. Az utóbbi számszerűsítve úgy fest, hogy miközben a gyártási költség nem haladta meg a 70 millió dollárt, addig a mozis bevételek 1,079 milliárdig jutottak. Nincs olyan kreatív könyvelő a világon, aki ezt a projektet papíron veszteségesnek tudná kihozni.

Az időközben a Discoveryvel egyesült Warner természetesen ezek után bármilyen őrült ötletét kész lett volna megfinanszírozni a rendezőnek, csak készítsen folytatást a DC filmes univerzumán kívüli produkcióhoz. Nos, a következő felvonás már itt kopogtat az ajtónkon, hiszen a stúdió tervei szerint október 4-étől el is kezdik vetíteni az amerikai mozik.

Hirdetés

Nagy kérdés, hogy megismételhető-e a siker annak tükrében, hogy Joker: Folie à Deux címet film nem csupán elmeséli Joker (Joaqin Phoenix) és Harley Quinn (Lady Gaga) egymásra találását, hanem szó szerint megénekli. Régi slágerek és új dalok is felcsendülnek a különleges produkcióban, amelyben főszereplők és a az első részből visszatérő Zazie Beets mellett jó eséllyel olyan színészek is dalra fakadnak majd, mint Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Steve Coogan, Ken Leung és Harry Lawtey.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)