Hirdetés

Teljesen elvarázsol a Legendás állatok: Dumbledore titkai új előzetese

|

A Legendás állatok: Dumbledore titkai új előzetesét nálunk természetesen magyar felirattal nézhetitek meg.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Legendás állatok: Dumbledore titkai bemutatója, ez a tény pedig természetesen nem kerülhette el a Warner döntéshozóinak figyelmét sem. Éppen ezért úgy érezték, gyorsan ringbe küldenek még egy ütős trailert a korábbi szintén elég jól sikerült kedvcsinálók után.

Ugyan a régebbi előzeteseknél nem árul el sokkal többet az alábbi videó sem, de arra tökéletesen alkalmas volt, hogy újra felélessze az ember szívében a Varázsvilág iránti rajongást.

Hirdetés

A Legendás állatok: Dumbledore titkai egészen pontosan 2022. április 14-én fog megérkezni a magyar mozikba, szóval már csak eddig kell kibírni azoknak, akik látni szeretnél az Eddie Redmayne által alakított Göthe Salmander kalandjainak folytatását, vagy épp azt, hogyan teljes Mads Mikkelsen Gellert Grindelwald szerepében, ahol Johnny Deppet cserélték le rá.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)