Hirdetés

Teljes érdektelenségbe fulladt Johnny Depp új filmjének bemutatója

|

Alig pár ember volt kíváncsi XV. Lajos és Jeanne du Barry történetére a tengerentúlon.

Hirdetés

Bár a 2023-as Cannes-i filmfesztiválon 7 perces ováció fogadta Johnny Depp legújabb filmjét, a Jeanne du Barry - A szeretőt, a produkció később többnyire radar alatt maradt, amiben minden bizonnyal nagy szerepet játszott a színész volt élettársával, Amber Hearddel zajló jogi csatározása, amely kisebb-nagyobb csorbát ejtett Depp hírnevén.

Tegyük hozzá, hogy a filmet eddig többnyire Franciaországban mutogatták, ahol meglepően szépen teljesített - ellenben az amerikai vetítésekkel. Pár nappal ezelőtt ugyanis a tengerentúli mozik is játszani kezdték XV. Lajos (Johnny Depp) és utolsó szeretője, Jeanne du Barry (Maïwenn) történelmi drámáját - annak a pár embernek, aki jegyet váltott rá.

Hirdetés

Mint kiderült, a film olyan kevés embert mozgatott meg, hogy egyes Los Angeles-i mozik már le is vették a műsorukról.

Az egyik néző a Twitter/X oldalán azt írta:

"Sajnos az alacsony jegyeladások miatt a Jeanne du Barry-t a legtöbb Los Angeles-i moziból már kivonták. A filmre mindössze 2 jegyet adtak el a tegnap esti hollywoodi premieren."

Majd hozzátette:

"Az egyetlen mozi, ahol még vetítik a Jeanne du Barry-t, az a Sherman Oaks-i, ahol 7 jegyet adtak el rá. A ma esti vetítés után már sehol sem fogják játszani Los Angelesben."

Hogy mi állhat a teljes érdektelenség hátterében, pontosan nem tudni. Sokan Depp negatív megítélésével magyarázták a dolgot, de akadtak a kommentek között olyanok is, akik azt írták, mostanra már senki sem veszi komolyan, bármit is csinál.

Ti mit gondoltok, valóban ez állhat a kudarcba fulladt premier hátterében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)