Hirdetés

Taika Waititi nyilván elkészítené a Thor 5-öt, és azt sem félt elmondani, mit pakolna az új részbe

|

Kérdés persze, hogy mindennek mennyire örülnének a rajongók, és az a Marvel, ami tuti nem volt elmosva a Szerelem és mennydörgés bevételeitől.

Hirdetés

Fogalmazhatunk kedvesen, és mondhatjuk, hogy megosztó lett a Thor: Szerelem és mennydörgés, és lehetünk konkrétabbak is, mondván kifejezetten sokan gyűlölték ezt az MCU-s mozit, sőt a franchise legrosszabb produkciójának tartották. Minket ugyan tudott a maga módján szórakoztatni a film, de kritikánkban is kiemeltük, hogy ezúttal a tudatlanság áldás, és aki ismeri, egészen pontosan milyen képregényekből adaptálta Taika Waititi ezt a teljesen őrült produkciót, jogosan morzsolhatott el egy vagy több könnycseppet. 

Jason Aaron egészen zseniális munkát tett le az asztalra a 2010-es években, gyakorlatilag Thor egész történetének legjobb sztorijait pattintotta össze, Waititi pedig ezeket kutyulta teljesen szét, és formálta saját képére. A kavarás-kutyulás mestere pedig ha rajta múlna, nem állna meg itt.

Hirdetés

Waititi ugyanis nemrég a Screen Rantnek elmondta, szívesen megrendezné a Thor 5-öt, és azt sem rejtette véka alá, mit tervezne a folytatásban. Véleménye szerint Thornak egy minimum Hela erősségű ellenféllel kellene szembenéznie, szó sem lehetne gyengébb vagy feledhetőbb gonoszról. Kiemelte továbbá, hogy Thor karakterében az egyik legszórakoztatóbb dolog az, hogy egy nagy felfedezőről van szó, aki számtalan világban járt már és temérdek idegen lénnyel megismerkedett. A Thor 5-ben a rendező ezt a vonalat domborítaná ki még jobban, különleges helyszínekre, színes, extrém idegen lényekre lehet tehát számítani.

Chris Hemsworth ugyanakkor júniusban arról beszélt, hogy hivatalosan még nem lett kőbe vésve a visszatérése, egyáltalán nem biztos, hogy el fog készülni egy ötödik Thor mozi - arra viszont gond nélkül mérget vennénk, hogy Hemsworth karaktere vissza fog térni az új Bosszúállók filmekben. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)