Hirdetés

Taika Waititi kedvesen felajánlotta Natalie Portmannek, hogy szerepelhet a Star Wars filmjében

|

A rendező elfelejtette, hogy Portman egy egészen fontos szereplőt alakított az előzménytrilógiában.

Hirdetés

Néha még maguk a színészek sem emlékeznek saját szerepeikre, a kamera másik oldalán lévőktől sem várható el, hogy tudják, ki milyen karaktereket formált meg a múltban, mely franchise-okban tűnt fel. Ugyanakkor Natalie Portman nem egy sokadik mellékszereplő volt a Star Wars filmekben, hiszen ő alakította Amidalát az előzménytrilógiában.

Erről Taika Waititi, a Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője vagy nem tudott, vagy csak nem emlékezett rá.

Hirdetés

Waititi egy interjúban mesélte el, hogy Natalie megkérdezte tőle, mit csinál a Thor után, amire azt válaszolta, egy Star Wars projekten dolgozik.

"Akartál valaha is Star Wars filmben szerepelni?"

- tette fel a kérdést a rendező, mire a színésznő annyit válaszolt "Szerepeltem már Star Wars filmekben." Azért reméljük, magát a gesztust értékelte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A jelenlegi tervek szerint 2023 folyamán mutatkozik majd be Waititi alkotása, de még egyáltalán nem biztos, hogy elkészül. Nem akar semmit elsietni, azt szeretné, hogy a film tényleg a sajátja legyen, valami egyedi, valami, aminek van értelme.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)