Hirdetés

Szörnyű sérüléseket szenvedett a törölt Batgirl film egyik statisztája, most beperelte a Warnert

|

A Batgirl egyik statisztája, Cristina Stanovici úgy érezte, "könnyebb" lett volna, ha simán csak meghal.

Hirdetés

Tavaly augusztusban derült ki, hogy a Warner Bros. egészen egyszerűen "bemutathatatlanul rossznak" tartja a Leslie Grace főszereplésével az HBO Maxra készült Batgirl filmet, ezért hiába végeztek már a forgatással, teljesen kukázzák a mozit. Most egy per miatt került ismét elő a DC-film, amit a Warner valószínűleg minél előbb szeretne teljesen elfelejteni. 

A Batgirl egyik statisztája, Cristina Stanovici ugyanis beperelte a stúdiót, mivel nagyon komoly balesetet szenvedett a Glasgow-ban történt forgatáson, egészen pontosan egy motor ütötte el őt a szettben, miközben egy éjszakai jelenetben járókelőként szerepelt.

Hirdetés

Stanovici többek között comb-, lábszár-, csípő-, medence- és hüvelykujjtöréssel, valamint egy vágott sebbel a fején került kórházba. Megműtötték, de állítása szerint a sérülések olyan súlyosak voltak, hogy a későbbiekben is problémákat okoztak neki, sőt újabb műtétekre is szükség volt. A statiszta azt mondta, hogy "könnyebb" lett volna, ha egyszerűen csak meghal. Így fogalmazott:

"A lábam még mindig fáj és gyenge. Arról nem is beszélve, hogy eldeformálódott, ez tovább növeli a traumát. A lábamnak még szüksége lesz egy-két műtétre, de ezután sem lesz már soha a régi. A felépülés borzalmas volt, és még mindig az. Minden nap fájdalmaim vannak minden egyes lépésnél. Az emberek azt hihetik, hogy ez csak egy törött láb, nem nagy dolog. De ha a tested tönkremegy, akkor az elméd is követi azt. Sokan, akik ilyesmin keresztülmentek azt gondolják, hogy egyszerűbb lett volna, ha csak meghalnak - közéjük tartozik én is."

A sérülések egyébként olyan súlyosak voltak, hogy Stanovici szerint az orvosok nem voltak biztosak benne, túléli-e a balesetet. Ráadásul nem veszítette el az eszméletét a baleset után, szóval végig tudatánál maradt, érzett minden egyes csonttörést, ami még tovább traumatizálta. 

A The Sun képeket is közölt Stanovici műtét utáni hegeiről, óriási vágás húzódik végig a nő teljes combján. Az említett pert a Thompsons Solicitors segítségével indította el, ez az Egyesült Királyság egyik legnagyobb személyi sérülésekkel és munkavállalói jogokkal foglalkozó jogi cége.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)