Hirdetés

Szinkronosan is megcsodálhatjuk a meg nem értett Szörnyella eredettörténetének első előzetesét

|

Hátha így könnyebb eldönteni, hogy vajon tényleg Emma Stone lesz-e a Disney saját Harley Quinnje.

Hirdetés

Szinkronosan is befutott a Szörnyella előzetese, így immár magyar hanggal is hallhatjuk a 101 kiskutya főgonoszának Emma Stone-osított eredettörténetének kedvcsinálójában: Szörnyella már a kezdet kezdete óta tudta, hogy másként látja a világot.

Craig Gillespie (Én, Tonya) rendezésében már az angol nyelvű előzetes február közepi érkeztekor is sokan a Disney saját Harley Quinnjét vagy a Joaquin Phoenix-féle Joker női változatát látták meg, de ezt írjuk annak számlájára, hogy szimplán csak lekövették a jelenkori trendeket - és ez amúgy nem is áll Szörnyellának annyira rosszul.

Hirdetés

Stone mellett Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham és Mark Strong is felbukkan a filmben, míg Szörnyella korábbi megformálója, Glenn Close executive producerként járul hozzá nevével a stáblistához.

Sokáig ott lógott a levegőben, hogy a Szörnyella a járvány miatt talán nem is csak mozikban, hanem a bemutató napján a stúdió streamingszolgáltatásán, a Disney+-on is debütál majd, ám e pillanatban csak a nagy vásznas premier a biztos, már ha egyáltalán tudják tartani a tavasz végére beütemezett dátumot. Hazánkban május 27-én kerülhet mozivászonra a film, de persze ez sem olyan dolog, amit manapság biztosra lehet vagy érdemes venni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)