Hirdetés

Szinkronosan is borzongat a Fűrész X. előzetese

|

Nem kellett sokat várnunk arra, hogy a feliratos trailer után magyar hanggal is nézhessük a Fűrész X. kedvcsinálóját.

Hirdetés

Közel húsz év eltelt azóta, hogy az első Fűrész filmet bemutatták, ám a Lionsgate nem tudja elengedni a franchise-t - ha kell, spin-offokkal, ha kell, korábbi részek közé ékelt új sztorikkal, de úgy érzi, valahogyan mindenképp folytatnia kell. 

A Fűrész X. eseményei az első és második film között játszódnak, a már egészen beteg, de még életben lévő John Kramer egy csapatnyi orvoson áll bosszút, akik elhitették vele, hogy meg fogják gyógyítani, de valójában semmit nem tettek ennek érdekében, csak lehúzták csúnyán.

Hirdetés

A franchise-t jól ismerők nyilván tudják, hova vezet ez: mivel még Kramer tervezi a csapdákat, mindenki esélyt kap arra, hogy életben maradjon, ha hajlandó kárt tenni magában és ezzel vezekelni bűneiért.

A Fűrész X-et szeptember 28-án mutatják be a hazai mozik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)