Hirdetés

Szellemirtók 3 - tinédzserek lesznek a főszereplők?

|

Az eredeti széria folytatása egy érdekes új irányt vehet.

Hirdetés

The Hollywood Reporter egyik újságírójának, Borys Kitnek értesülései szerint a Szellemirtók 3-ban egy teljesen tinédzserekből álló csapat lesz a középpontban. Az egyelőre meg nem erősített hírek szerint 2 srác és 2 lány lesz a pontos felállás.

Hirdetés

Az új filmet az eredeti franchise rendezőjének fia, Jason Reitman rendezi, aki egyébként társíróként is beszáll a gyártásba.

"Ez az eredeti sorozat következő fejezete lesz. Nem egy reboot. Ami a '80-as években történt, az megtörtént a '80-as években, a mostani történet pedig a jelenben játszódik."

- mondta Jason, aki egyébként meglehetősen izgatott a projekt kapcsán, ami részben annak is betudható, hogy nála nagyobb rajongó kevés akad.

"Mindig úgy gondoltam magamra, mint a legelső Szellemirtók rajongóra, miután 6 éves koromban meglátogathattam a szettet. Ezt a filmet az összes többi rajongónak akarom összehozni."

- tette hozzá az író-rendező. Az új Szellemirtók a régi szériát fogja folytatni, és nem a 2016-os rebootot.

Ti örültök a folytatásnak vagy inkább érintetlenül hagynátok a franchise-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)