Hirdetés

Sylvester Stallone a sztárja a SkyShowtime októberi felhozatalának

|

Sly beavat minket a családi életébe, de nem csak ezt nézhetjük majd a streamingszolgáltatón.

Hirdetés

Szeptemberben olyan újdonságokkal erősített a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock tartalmait összefogó SkyShowtime, mint a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, M. Night Shyamalan újdonsága (Kopogás a kunyhóban) és a Rian Johnson (Star Wars: Az utolsó Jedik, Tőrbe ejtve) nevével fémjelzett Poker Face sorozat.

Azt már most elárulta a SkyShowtime magyar képviselete, hogy a Super Mario Bros.: A film és a Nicolas Cage-et Drakulává tevő Renfield csak novemberben fog felkerülni, de szerencsére gyorsan tisztázták egy másik közleményben, hogy októberben is jönni fognak érdekességek. 

Hirdetés

A legnagyobb durranás egyértelműen a The Family Stallone című dokusorozat elrajtolása lesz, amelyben Sylvester Stallone és családjának mindennapjaiba kukkanthatunk bele. Sly-nak élete legnagyobb szerepében, apaként kell helytállnia, ami számos érzelmes és humoros pillanatot eredményez, és kicsit közelebb kerülhet hozzánk így, mint a korábbi munkái által (valamikor novemberben jön egyébként egy dokumentumfilm róla Sly címmel a Netflixre, azt se hagyjátok ki). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Érdemes lesz odafigyelni a Special Ops: Lioness sorozatra is (olyan ismerős arcok főszereplésével, mint Zoe Saldana és Nicole Kidman), a Cate Blanchett főszereplésével készült Tárra, továbbá az Emmy-díjra jelölt thillerszéria, a Yellowjackets epizódjaira is. Íme az októberi lista: 

Sorozatok: 

  • The Family Stallone (október 2-án az 1-2. rész, utána új rész hetente)
  • Fleeting Lies (október 9-én az 1.rész, utána új rész hetente)
  • Yellowjackets (október 14-én a teljes 1. évad, október 28-tól hetente a 2. évad részei)
  • Special Ops: Lioness (október 30-tól az 1. rész, utána új rész hetente)
  • Codename: Annika (hetente új rész)
  • Poker Face (hetente új rész)
  • The Winner (hetente új rész)

Filmek: 

  • Tár (október 30-tól)

A SkyShowtime felhívta arra is a figyelmet, hogy olyan filmekkel hangolódhatunk majd a halloweenre, mint a Halloween, a Mosolyogj, a Paranormal Activity 2, a Fekete telefon, A bűn éjszakája és Az átok. 

Ti miket fogtok megnézni a listáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)