Hirdetés

Superman nagyon furcsa társat kapott

|

Folytatódik a nagyon egyedi Red & Blue képregénysorozat, amelynek legújabb kiadásában Superman egy nem mindennapi szövetségesre talál a Marson.

Hirdetés

Az idén indult Superman: Red & Blue mindenképpen az utóbbi idők egyik legegyedibb képregénysorozata, melynek az az alapkoncepciója, hogy minden egyes történetet más alkotók írnak meg, a művészek pedig kizárólag a vörös és kék szín különféle árnyalatait és kombinációit használhatják fel.

Persze a sorozat nem csak a látványvilága miatt lesz különleges, hiszen az írók is igen kreatív ötleteket vonultatnak fel.

Hirdetés

Nemrég megjelent a Superman: Red & Blue negyedik száma, a Prospect For Tomorrow, melyben Supermannek ezúttal nem egy, a hagyományos értelemben vett hős lesz a segítőtársa, hanem egy Prospect nevű marsjáró robot, ami még ránézésre is hasonlít a Perseverance-re, vagyis arra a robotra, ami a való életben még idén landolt a vörös bolygón.

A történetszerint a NASA elveszti a kapcsolatot a Prospecttel miközben egy másik eltűnt robotot keresett, és egy hatalmas vihar miatt lehetetlen bármelyiket is konvencionális módon megtalálni, Superman segítségét kérik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A hős meg is találja a robotokat, de kalandjuk ezzel még nem ér véget, ugyanis a Prospect elvezeti őt egy hatalmas kék kriptonit tömbhöz, amely alá nem más van betemetve, mint Superman torz külsejű hasonmása, Bizarro.

A képregények világában rengetegszer előfordul, hogy szuperhősöknek ideiglenesen szövetségre kell lépniük más hősökkel vagy akár az ősellenségeikkel, viszont Frances Manapul és Dave Sharp története kifejezetten új életet lehelt ebbe az ötletbe, ráadásul úgy, hogy a mi valóságunkból is sikerült valami sci-fi elemet átemelni a kalandba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)