Hirdetés

A Suicide Squad rendezője szerint lesznek még meglepetések a filmben

|

Az utóbbi hetekben elég sok minden láthattunk a javában készülő Suicide Squad moziról, ám most biztosítottak minket arról, hogy a fontosabb dolgokból semmit nem lepleztek le.

Hirdetés

A Suicide Squad forgatását szerencsére nem takargatták a nagyközönség elől, a szemfüles rajongók jó pár fotót készítettek a helyszínekről és a szereplőkről. A rendező szerint azonban a lényeg teljesen biztonságban van.

David Ayer a Twitteren reagált az elmúlt napokban napvilágot látott részletekre, elmondása szerint az internet népe csupán a jéghegy csúcsát láthatta, az igazán nagy titkokat senkinek nem sikerült kiszivárogtatnia. Amit elcsíphettünk a filmből, az jóformán nagy nulla, úgyhogy nem kell aggódnunk afelől, hogy esetleg belefutunk majd egy nagyobb spoiler-áradatba a közeljövőben. Ayer szerint az összes meglepetés biztonságban van, remélhetőleg ez így is marad egészen a mozivásznakig. 

Az eddig látottak alapján mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)