Hirdetés

Van annál menőbb, hogy valaki Star Wars-os Speederekkel járja New York utcáit?

|

Casey Neistat és Jesse Wellens mindig is komolyan vették a halloweent, az idei jelmezük is jól sikerült. Kellett hozzá két motor is.

Hirdetés

Remélhetőleg tegnap a maga módján mindenki megünnepelte a halloweent (a "sehogy" is egy opció). A tökfaragás jó móka, a cukorkakéregetéshez kell még pár év, mert egyelőre az ünnep még nem olyan elterjedt, hogy mindenki fel tudjon készülni a jelmezes ifjak érkezésére. 

Hirdetés

Jesse Wellens néhány barátjával, asztalosokkal, ácsokkal együtt pár nap alatt átalakított két Super 73 elektromos motort a Star Warsból ismert Speederekké. Megoldották azt is, hogy amennyire lehet, úgy tűnjön, mintha lebegne, és természetesen úgy mentek vele utcára, hogy beöltöztek. Ehhez egy jelmeztervező segítségét kérték, tényleg komolyan vették az egészet. Alább az első videóban láthatjátok az emberek reakcióit, a másodikban azt, hogyan készültek a motorok és a ruhák, majd a harmadikban a felvétel részleteit tekinthetitek meg.

Kéne, mi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)