Hirdetés

Zsivány Egyes - bemutatkozott az egyik új hajó

|

Legalább egy új szállítóhajó csatlakozik a Star Wars univerzum gépeihez a Zsivány Egyessel. Már képeket is kaptunk a U-szárnyú gépekről.

Hirdetés

A StarWars.com oldalnak van egy műsora, amiben természetesen a filmekkel és az univerzummal kapcsolatos témákról szoktak beszélgetni a résztvevők. A legutóbbi sztárvendég Matt Martin volt, aki a LucasFilm Story Group egyik nagyra becsült tagja. Ő hozta el az első képeket a U-Wing gépekről.

A U-Wing egy katonák szállítására alkalmas harci gép, elsődlegesen arra szolgál, hogy kemény tűz alatt álló csatatérre bevigye a lázadó katonákat, és amilyen gyorsan csak lehet kijusson onnan. A gép egyszerre alkalmas egységek ledobására és légi támogatás nyújtására.

Az új hajókat a Zsivány Egyesben láthatjuk majd először. Addig itt van néhány kép, hogy nagyjából tudjátok, hogyan is néznek majd ki.

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet 2016. december 15-én érkezik a mozikba. Nektek mennyire tetszik az új gép?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)