Hirdetés

Mark Hamill szerint nem kell önálló Luke Skywalker film

|

Nem arról van szó, hogy a Star Wars jófiúját alakító Mark Hamill nem szívesen adná át Luke Skywalker szerepét egy fiatalabb színésznek, de szerinte nincs szükség ilyen filmre.

Hirdetés

Ugyan még nem tudjuk, mennyire sikerül jól a második Star Wars spinoff, ami az ifjú Han Solo életét mutatja be, sokan máris több karakter előtörténetét szeretnék látni. Felmerült például az ötlet, hogy Luke Skywalker ifjúkorát is megérné megfilmesíteni, de Mark Hamill szerint ez tévedés.

Hirdetés

Erről nemrég James Corden esti műsorának vendégeként is megkérdezték Hamillt, aki egy rendkívül prózai választ adott rá, érdemes-e a fiatal Luke-kal foglalkozni.

"Azt gondoltam, »Atyaég, az milyen unalmas film lenne!« Nagyjából annyi történne, hogy ott lenne a karakterem a farmon, 12 évesen... az eredeti film lényege pont az volt, hogy semmilyen hasonló tapasztalata nem is volt korábban"

- mondta a színész.

Jelenleg a fiatal Luke dolgos hétköznapjainál minket is sokkal jobban érdekel a karakter jövője, amit decembertől ismerhetünk meg a Star Wars: Az utolsó Jedikben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)