Hirdetés

Star Wars easter egget találtak a Google Mapsen

|

Ha szeretnétek a naprendszeren belül fénysebességgel utazni, akkor most lehetőségetek nyílik rá.

Hirdetés

Most is fut a mozikban a Star Wars: Skywalker kora, ami rengeteg fejlesztőnek ad lehetőséget arra, hogy egy kis easter eggel kedveskedjenek a felhasználóiknak. A Google egyébként is előszeretettel épít be meglepetéseket a funkciói közé, most pedig a Google Térképet dobták fel egy kicsit, hogy Han Solo módjára ugrálhassunk a naprendszerben.

Hirdetés

Ha ti is szeretnétek elhozni a fénysebességű közlekedést a messzi-messzi galaxisból a miénkbe, akkor nincs más dolgotok, mint a keresőben megnyitni a Google Térképet, majd műholdas nézetre állítani azt. Ezután, ha teljesen kizoomoltok a jobb alsó sarokban található mínusz jellel vagy a görgővel, akkor egy idő után bal oldalon megjelenik a Naprendszer bolygóinak és holdjainak listája, melyből elég csak rákattintani egyre és a térkép máris átvált fénysebességre. 

New animation when switching between Planets in Google Maps: from r/google

A funkció egyelőre csak keresőben elérhető, tehát a mobilos alkalmazásban nem tudtuk bolygók között repkedni. Extra érdekesség, hogy ha a Plútó felé barangolnátok, akkor érdemes szétnézni a rajta található kiemelt pontok között, ugyanis egyes képződményei Tolkien teremtményeiről lettek elnevezve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)