Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - ezt gondolják a kritikusok

|

Bár nekünk még pár napig ki kell bírni az új Star Wars film nélkül, néhány külföldi kolléga már látta, és elmondta, mit érez. Lesznek meglepetések.

Hirdetés

Az embargó feloldása előtti, rövid, twitteren közzétett kritikák a legtöbb film esetében pozitívak, de a Justice League-et már ezekben sem dícsérték túl. A Star Wars: Az utolsó Jedik kapcsán is megszólaltak azok a szerencsések, akik már végignézhették.

Hirdetés

A hazai sajtóvetítés a hét első felében lesz, várhatóan a teljes kritikák is akkor jelennek meg világszerte, és a miénkre is ezt követően számíthattok. Addig csak a Twitterről tudunk tájékozódni, ahol mindenki azt állítja, az új film humoros, de drámai is, tele van megdöbbentő mozzanatokkal, néha szétszed, máskor megmosolyogtat. Volt, aki azt állította, ez lett minden idők legjobb Star Wars mozija, többen egyetértettek vele.  Állítólag nagyon érzelmes, különböző az eddigiektől, izgalmas, és tele van emlékezetes pillanatokkal.

 

Többen óvaintenek a spoilerektől, de sajnos az internet egy aknamező ilyen szempontból, és nem mindenki megértő azokkal szemben, akik szeretik maguk látni a filmek jeleneteit. Mindenesetre próbáljátok meg kerülni a veszélyes helyeket, a kommentszekciókat, a redditet, satöbbi. Mi is spoilermentes kritikát fogunk közzétenni, de az ettől független spoileres kibeszélőnk közelébe majd ne menjetek, amíg nem láttátok Az utolsó Jediket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)