Hirdetés

Stallone visszatér: megkezdődtek a Tulsa királya második évadának forgatásai

|

Szépen megágyazott a cliffhanger a Tulsa királya folytatásának, lesz mit mesélni a második évadban.

Hirdetés

Sylvester Stallone első sorozatos próbálkozásként futott be 2022-ben a Tulsa királya (Tulsa King), melyben a legendás színész egy 25 év után szabadult maffiózó, Manfredi bőrébe bújt, aki Tulsába száműzve, egy idegen környezetben próbálta meg felépíteni saját birodalmát. Taylor Sheridan alkotása hamar közönségére talált, mi több, az első évad rekord nézettséget hozott a Paramount+ számára, rögvest berendelték a folytatást.

Jó hírekről szémolhatunk be, ugyanis közel másfél évvel az első felvonás debütálása után, hivatalosan is megkezdődtek a Tulsa királya második évadának forgatásai. A kamerák Oklahoma és Atlanta térségében forognak, a rendezői székben pedig az ötszörös Emmy-díj jelölt és a Halo sorozat direktora, Craig Zisk foglal helyet, aki emellett a széria gyártását executive producereként is aktívan felügyeli.

Hirdetés

Bár 2023 februárjában a sorozat showrunnere, Terence Winter nézeteltérésekre hivatkozva hátat fordított a produkciónak, nagyon úgy néz ki, visszatért - korábbi feladatkörét cserélve - producerként és íróként működik majd közre a második évadban.

A folytatás cselekményéről egyelőre nem osztottak meg semmi konkrétat, de persze Stallone ismételten főszereplőként tér vissza a képernyőkre, olyan ismerős színészek társaságában mint Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza és Jay Will.

Hogy pontosan mikor érkezik a második évad, még nem tudni, viszont a kieső idő remek alkalom az első évad pótlására, amit itthon a SkyShowtime felületén, egészen pontosan itt tehettek meg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)