Hirdetés

Stallone annyira durva diétát nyomott a Rocky 3-hoz, hogy memóriazavarai lettek

|

A színész annyira kikészült, hogy a saját telefonszámára sem emlékezett.

Hirdetés

A Rambo-filmek mellett a Rocky-széria az, amivel Sylvester Stallone beverekedte magát Hollywood élvonalába. Az 1976-os első rész kirobbanó sikerét követően 1990-ig négy további bőrt húztak le a bokszoló sztorijáról, amit 2006 és 2023 között négy további folytatás követett.

A Rocky 3 egyben Sly harmadik rendezői munkája is volt - korábban a Rocky 2-t, illetve az 1978-as Paradise Alley című drámát jegyzi direktorként - emellett azonban kőkemény edzés is várt rá, hogy a forgatásra elérje a megfelelő kondit.

Hirdetés

A most 76 éves színész a Wall Street Journalnek adott interjújában felidézte, hogy milyen viszontagságos volt a felkészülés. A kőkemény edzés mellett ugyanis Stallone elképesztően durva diára is kényszerült, aminek a fizikai hatáson túl súlyos mentális eredménye is lett.

A színész ugyanis egy pont után memóriazavarokat kezdett tapasztalni, ami egy idő után annyira elhatalmasodott rajta, hogy még a saját telefonszámára sem emlékezett.

Nagy kávéfogyasztó vagyok, de refluxom lett, úgyhogy muszáj volt csökkenteni az adagot. Korábban akár napi 10 kávét is megittam. A Rocky 3. forgatása során viszont ez még napi 25-re is felment. A reggelim talán két kis zabkekszből állt, egy kis barna rizzsel és 10 csésze kávéból, mert a testzsírszázalékomat 2,8-ra akartam leszorítani. A telefonszámomra sem emlékeztem, az étrendem pedig nagyjából csak tonhalból állt. A memóriám teljesen eltűnt, készen voltam. Mindenféle káros fizikai tünetem is lett, de az ügy érdekében elviseltem

- idézte fel a megpróbáltatásokat Stallone.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)