Hirdetés

Neked melyik Trónok harca karakterrel egyezik a zenei ízlésed?

|

Az általad hallgatott zenék alapján a Spotify megmondja, kivel érdemes barátkoznod Westeroson.

Hirdetés

Elhinni is nehéz, de ma éjjel végre kezdetét veszi a Trónok harca hatodik évada, amely már a könyveket megelőzve, sőt, teljesen eltérő szálon halad tovább.

Természetesen a premier körüli hype-ot sokan próbálják így vagy úgy meglovagolni, többek közt a Spotify is, akik ismét összedobtak pár izgalmas lejátszási listát a rajongóknak. Legutóbb a Star Wars VII megjelenésekor csináltak hasonlót, és az akkor kapott Kylo Ren playlistet a mai napig hallgatom. Az előzmények alapján most Jon Snowt dobta a gép, és megint elégedett vagyok az eredménnyel.

Ezúttal 31 karaktert gyűjtöttek össze, és mindenkihez kicsit más zenéket kapcsoltak. Az idősebb generáció (Ned Start, Stannis és Robert Baratheon) inkább retróban utazik, Hodor technót bömböltet (a karaktert játszó színész egyébként maga is DJ, az egyik száma is rajta van a listán), Bran punkot hallgat (bár nem tudom hogy tudna végigugrálni egy koncertet), és míg a hölgyek általában romantikus vonalon mozognak, Melisandre listáján befigyel egy kis Killswitch Engage és Slipknot is.

Ide kattintva tudtok bejelentkezni, hogy megkapjátok a saját karakteretek. Nektek mit dobott a gép?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)