Hirdetés

Spin-off sorozatot kap az NCIS két kedvelt karaktere

|

A Gibbs-előzményszéria után egy másik mellékszálat is berendelt a Paramount.

Hirdetés

2003-ban rajtolt el az NCIS sorozat (miután a JAG - Becsületbeli ügyek felvezette), és idén már a 21. évada debütált. Az eltelt időszakban számos társsorozat indult (Los Angeles, New Orleans, Hawaii, Sydney) és a legendás Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) ügynök által vezetett csapat összetétele is folyamatosan változott, sőt a 19. szezonnal ő maga is elköszönt a produkciótól. 

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a franchise-nak is búcsút mondott. Ő lesz a narrátora és executive producere is egyben a 2024/2025-ös szezonban útjára induló NCIS: Origins című spin-offnak, amely Gibbs ifjonci éveire fókuszál, és nem ez az egyetlen mellékszál, amivel a Paramount készül. 

Hirdetés

A Variety számolt be róla, hogy az NCIS két közönségkedvenc karaktere, Ziva David és Tony DiNozzo saját sorozatot kapnak, a Paramount+-on tér vissza a duó egy tíz epizódosra tervezett, egyelőre cím nélküli showban. Természetesen az ügynököket megformáló Cote de Pablo és Michael Weatherly újra eljátsszák a karaktereiket, miután Zivától a 11. évaddal, DiNozzótól pedig a 13. évaddal kellett elbúcsúzniuk a rajongóknak (utóbbi aztán felbukkant a 21.-ben is). A színészek egy közös közleményben reagáltak a spin-off berendelésére, és a következőket mondták: 

"Évek óta beszélünk erről a történetről, és most, John McNamara vezetésével készen állunk. Tony és Ziva (és lányuk, Tali) világa egy akciódús hullámvasútnak ígérkezik, amelyet szerelem, veszély, könnyek és nevetés övez. Szeretnénk továbbá elismerni és megköszönni a rajongóknak a világ minden tájáról, akik évek óta támogatják a 'TIVA' mozgalmat. A mai napig megszólítanak minket a boltokban és az utcán, hogy elmondják, mennyit jelentenek számukra ezek a karakterek, és megkérdezik, hogy Tony és Ziva most miben sántikálnak."

A sorozat ismertetője szerint Tony és Ziva együtt nevelik a lányukat, Talit Párizsban, azonban amikor DiNozzo biztonsági cégét megtámadják, menekülniük kell Európán keresztül. Miközben megpróbálják kideríteni, hogy ki üldözi őket, talán sikerül újra megtanulniuk bízni egymásban, és végre összejöhet számukra a happy end. 

De Pablo és Weatherly is producerekként támogatják a projektet, ahogy Laurie Lieser, Christina Strain és Shelley Meals is, a showrunner pedig John McNamara (Trumbo, A varázslók) lesz. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)