Hirdetés

2021 második felében megkaphatjuk a Sólyomszem és a Ms. Marvel sorozatot is?

|

A Hasbrónak köszönhetően talán megtudhattuk, hogy nagyjából mikor kerülnek fel ezek a szériák a Disney+ kínálatába.

Hirdetés

Izgalmas jövő elé néz a Marvel filmes univerzuma, mivel a filmek mellett rengeteg új sorozatot is kapunk majd, amelyekben további képregényes karakterek fognak bemutatkozni. Most pedig lehet, hogy fény derült arra, mely időszakban ugorhatunk fejest az egyik eredeti bosszúálló, valamint egy újonc szuperhős önálló kalandjaiba.

Hirdetés

A Hasbro nyilvánosságra hozta, hogy nagyjából mikor érkeznek meg az egyes MCU-s alkotások mellé készült játékai, és elég beszédes az interneten megjelent kép. A lista alapján úgy tűnik, hogy valamikor a What if...? után érkezhet a Sólyomszem sorozat, amit aztán később, de még szintén 2021-ben követ Ms. Marvel szériája. Egyes számítások szerint minderre augusztusban, illetve decemberben kerülhet sor.

Egyébként az a hír járja, hogy a Ms. Marvel sorozat forgatása már idén áprilisban megkezdődhet, azonban a legutóbbi pletykák alapján nincs minden rendben a Sólyomszem nevével fémjelzett alkotás körül. Ám ha hihetünk a Hasbrótól származó információknak, akkor ez utóbbit is meg fogjuk kapni jövőre, aminek valószínűleg kifejezetten örülnének a rajongók.

Ti melyik MCU-s sorozatot várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)