Hirdetés

Soha nem lesz vége: újabb évadokkal folytatódik a Simpson család és a Family Guy

|

Sőt, a Bob burgerfalodája rajongói is kapnak még legalább két évadot a szériából.

Hirdetés

Lehet arról vitatkozni, hogy van-e még értelme újabb évadokkal bővíteni a Simpson családot és a Family Guyt, van-e bármelyik annyira jó, mint "régen volt", de a nézettségi adatok egyértelműen azt mutatják, hogy az érdeklődés nem csökken.

A Fox így bátran mondott igent a folytatásra, és nem csak Simpsonékat és Griffinéket, de Belcheréket sem kell majd nélkülöznünk a 2024-25-ös szezonban. Ezzel a Simpson család a 35. és 36., a Family Guy a 22. és 23., a Bob burgerfalodája pedig a 14. és 15. évadig biztosan a képernyőn marad.

Hirdetés

"Ezzel a három meghosszabbítással a Fox animációs tartalmainak kiválóságát ünnepeljük, valamint a hosszútávú együttműködésünket a 20th Televisionnel és a kiváló alkotókkal, lehengerlő szinkronszínészekkel az örök kedvencek mögött."

- nyilatkozta Michael Thorn, a Fox Entertainment forgatókönyves műsoraiért felelős elnöke.

A Family Guy amellett, hogy a kábeltévés csatornákon is népszerű, a Fox legtöbbet streamelt műsora, valószínűleg sokáig nem fogják még lelőni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)