Hirdetés

Sigourney Weaver lehet a Star Wars univerzum legújabb szereplője

|

Ha minden igaz, már javában zajlanak a tárgyalások a stúdió és a színésznő között.

Hirdetés

A geek kultúra és filmes világ egyik meghatározó alakjának tekinthető a 74 éves Sigourney Weaver, aki az Alien és a Szellemirtók filmek mellett James Cameron Avatarjában is kiemelt szerepet kapott. A háromszoros Oscar-jelölt színésznő ékes portfóliója most egy újabb meghatározó franchise-zal bővülhet: Weaver hamarosan a Star Wars világába is ellátogathat.

Legalábbis erre engednek következtetni a The Hollywood Report és a TheInSneider jelentései, amik rendre arról számoltak be, hogy a színésznő tárgyalásokat folytat a stúdióval arról, hogy szerepeljen a Mandalóri sorozat folytatásában, a Jon Favreau által dirigált A Mandalóri és Grogu című filmben.

Hirdetés

Hogy pontosan milyen szerepben csatlakozna a produkcióhoz Weaver, egyelőre nem tudni. A tárgyalások is korai fázisukban járnak, nem beszélve arról, hogy a film is odébb van - a jelenlegi tervek szerint 2026. május 22-én kerül sor a bemutatóra az Egyesült Államokban - szóval bármi megtörténhet. A rajongók kétségkívül szívesen látnák a színésznőt a messzi-messzi galaxisban, elvégre egyáltalán nem áll tőle távol a sci-fik világa.

Szerintetek milyen szerep passzolna hozzá?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)