Hirdetés

Seth MacFarlane már hosszú évek óta tervez egy Family Guy filmet

|

25 éves a Family Guy széria, tényleg itt lenne már lassan az ideje a mozinak is.

Hirdetés

Vészesen repül az idő, remekül példázza ezt az is, hogy immár 25 év telt el a Family Guy tévésorozat 1999-es startja óta. A legutóbbi, 22. évad épp pár napja ért véget az Egyesült Államokban, így jogosan merülhet fel a kérdés, mik a jövőre nézve a sorozat atyjának, Seth MacFarlane-nek a tervei. 

MacFarlane nemrég egy tévés fesztiválon, a PaleyFest LA-n járt, ahol elég érdekes információkkal szolgált a jövőt illetően, ugyanis szóba hozott egy esetleges Family Guy filmet is.

Hirdetés

Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy már 15 éve tudja, milyen lesz a Family Guy mozifilm, de eddig nem volt még ideje erre a projektre.

Tekintve, hogy az elmúlt évtizedekben MacFarlane olyan más szériákból is kivette a részét, mint az Amerikai fater vagy az Orville, nem csoda, hogy ideje végesnek tekinthető, de azért az elég valószínű, hogy sok Family Guy-rajongó szívét meg tudná dobbantani, ha most végre rászánná magát erre a produkcióra is. 

Ki tudja, talán 15 év után most lesz erre is egy kis ideje. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)