Hirdetés

Scott Pilgrim animációs sorozat készül a Netflixnél

|

A klasszikus képregénysorozat új adaptációján az eredeti képregény írója is dolgozik.

Hirdetés

A Scott Pilgrim a világ ellen Bryan Lee O'Malley csodálatos képregénye, ami popkultúrális utalásokkal telitűzdelt romantikus kalandként értelmezhető. A köteteket Edgar Wright filmesítette meg még 2010-ben és bár az adaptáció nem volt hibátlan, sikerrel visszaadta a képregények hangulatát és főbb sztoripontjait.

Úgy néz ki, hogy a történet újra képernyőkre kerülhet: a THR jelentése szerint a Netflix szeretne kihozni a műből egy anime sorozatot. A legjobb hír az egészben, hogy ezúttal maga O'Malley is dolgozik a projekten.

Hirdetés

Ugyan a Netflix még hivatalosan nem adott zöld lámpát a szériának, de O'Malley és BenDavid Grabinski már dolgoznak a forgatókönyvön. A THR értesülései szerint a Netflix még a Universal Studio Group egyik részlegét, az NCP-t is be akarja húzni a projektbe.

Még minden nagyon korai és képlékeny a sorozat körül, de egyelőre úgy néz ki, hogy Eunyoung Choi lesz a producer, Abel Gongora a rendező, és a Science SARU (ők feleltek a Japan Sinks című sorozatért és Star Wars: Visions 8. részéért is) animációs stúdió fog dolgozni a képkockákon.

Ennek fényében ti adtok majd egy esélyt a sorozatnak, ha tényleg elkészül?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)