Hirdetés

Kiszivárgott a következő Fűrész film előzetese

|

Májusban mutatják be a Chris Rock és Samuel L. Jackson főszereplésével készülő Spiralt.

Hirdetés

Utoljára 2017-ben gondolták úgy a filmesek, hogy a Fűrész franchise-nak tovább kell élnie. Ekkor jelent meg a vegyes fogadtatású Jigsaw, a sorozat nyolcadik része, amit Josh Stolberg és Peter Goldfinger írtak. Ők is dolgoznak a korábban The Organ Donor néven emlegetett mozin, mely valószínűleg végül a Spiral címet kapja.

Hirdetés

2020. május 15-én mutatják be az Egyesült Államokban, de még nem láttunk belőle semmit. Ez most az alábbi, kiszivárgott videónak köszönhetően megváltozott, bár valószínűleg nem ez a legoptimálisabb módja a tartalom fogyasztásának, de egyelőre kénytelenek vagyunk ennyivel megelégedni. Láthatjuk Chris Rockot és Samuel L. Jacksont, a címben is említett spirált, illetve akinek nagyon jó a szeme, kivehet pár áldozatot is.

Spiral trailer from r/saw

Rock korábban azt mondta, tetszett neki a Fűrész, de hiányolta belőle a poénokat, úgyhogy a brutális jeleneteken túl némi humorra is számíthatunk. Az áldozatok ezúttal nem bűnösök, hanem rendőrök lesznek, vagy bűnös rendőrök, ezt majd megtudjuk a premier után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)