Hirdetés

Végre a Russo testvérek is megszólaltak Scorsese kritikája kapcsán

|

Az MCU-ban régóta tevékenykedő páros értelemszerűen nincs egy állásponton a filmrendezővel.

Hirdetés

Továbbra is tart az a kisebb botrány, amit Martin Scorsese robbantott ki, amikor is kifejtette, miért nem tartja sokra az egyébként nagy népszerűségnek örvendő Marvel-filmeket. Az elmúlt időszakban többen is kiálltak a szuperhősös alkotások mellett, de akadt olyan ismert filmes is, aki inkább Scorsese véleményét osztotta.

Hirdetés

Ezúttal Joe és Anthony Russo kapcsolódott be a vitába, akiknek a Marvel filmes univerzumának több közkedvelt darabját is köszönhetjük, hiszen ők ketten rendezték például az utóbbi két Bosszúállók-mozit is. A páros a The Hollywood Reporterrel osztotta meg véleményét a téma kapcsán, ami érthető módon eléggé eltér Scorsese álláspontjától. Joe Russo szerint a filmek lényege az, hogy összehozza az embereket egy közös érzelmi élményre. Úgy gondolja, hogy a Bosszúállók: Végjáték bevételei nem pénzügyi, hanem sokkal inkább érzelmi sikert tükröznek, mivel a film nagy hatással volt a közönségre világszerte, és az emberek együtt élhették át a szuperhősök kalandjait.

Anthony Russo pedig arra próbálta meg felhívni a figyelmet, hogy nem csak egyfajta mozi létezik, és bizony senki sem uralkodik a filmkészítés felett. Ezzel valószínűleg arra utalt, hogy mivel ez egy szubjektív szórakoztatási forma, így nem csak egy helyes válasz van, és mindenkinek meglehet a saját véleménye.

Ti melyik oldallal értetek egyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)