Hirdetés

Rövid, de annál ütősebb előzetest kapott a Moon Knight

|

Új jelenetek is kerültek a Moon Knight Super Bowl-os kedvcsinálójába.

Hirdetés

Bár ma hajnalban kétségtelenül a Doctor Strange az őrület multiverzumában új előzetese viszi a prímet Marvel fronton, azért nem mehetünk el szó nélkül a hamarosan érkező Moon Knight tévésorozat friss kedvcsinálója mellett sem.

Nincs már vészesen sok a széria márciusi startjáig, így nem csoda, hogy áldozott a számára 30 másodpercet a Disney az idei Super Bowlon - ez mondjuk elvileg az aktuális árfolyamon 7 millió dollárba került.

Hirdetés

De térjünk is vissza a rövidke előzetesre, hiszen most ez a lényeg. Még ebbe a kevés időbe is belefért pár új jelenet, már csak ezekért is érdemes mindenképpen rábökni a Play gombra.

A Moon Knight március 30-án fog megérkezni a Disney+-ra, majd még öt további héten ott tanyázik - gyors fejszámolás után összerakható, hogy hat részes lesz. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az új teaser trailer mellé egyébként kaptunk egy posztert is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)