Hirdetés

Rosario Dawson bevállalná Ahsoka Tano szerepét egy Star Wars filmben?

|

A soron következő Star Wars-történetek közé akár egy Ahsoka film is beférne, és lenne is, aki eljátssza a főszerepet.

Hirdetés

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet rengeteg lehetőséget nyitott meg a filmes Star Wars univerzum előtt. Azt már tudjuk, hogy ezen a vonalon jön egy Han Solo film, de sok rajongó egyetért abban, hogy Ahsoka is megérdemelne egy sztorit.

Ahsoka Tano a Star Wars: The Clone Wars sorozatban csatlakozott a kánonhoz. Ő volt Anakin Skywalker tanítványa, aki később elhagyta a Jedi rendet, amikor tanács és közte megrendült a bizalom. Jó pár évvel később csatlakozott a Lázadók szövetségéhez, így láthattuk őt a Star Wars: Rebels szériában.

Ahsoka azon kevés új Star Wars karakterek közé tartozott, akit először minden rajongó gyűlölt, de aztán nagyon hamar megkedvelt. Úgy tűnik, hogy Rosario Dawson is jól ismeri a hősnőt, és nem biztos hogy bánná, ha rá osztanák a szerepét.

Egy John Killer nevű Twitter felhasználó javasolta BossLogicnak, hogy készítsen egy rajzot, amiben megvalósítja a Rosario alakította Ahsokát. A színésznő azonnal ráugrott az ötletre, és még bele is írta, hogy #AhsokaLives, ami arra enged következtetni, hogy követi a karakter sorsát. Innentől spoiler veszély!

Ahsoka és Darth Vader összecsapnak a Star Wars: Rebels második évadában, és bár csúnya vége lesz a mester/tanítvány találkozónak, az események végén láthatjuk elsétálni mindkettejüket. Valószínűleg bőven lesz még sztori Ahsoka életében.

A karakterről egyébként készült egy teljes novella, ami a Sithek bosszúja film és a Rebels sorozat között játszódik, így lenne mit megfilmesíteni. Reméljük megvalósul a projekt és miután láttuk Rosario Dawson teljesítményét a Netflix sorozatokban, egyáltalán nem bánnánk, ha ő kapná a főszerepet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)