Hirdetés

Zsivány Egyes - LEGO elemekből forgatták újra a legfélelmetesebb jelenetet

|

A következő videó, és a hír egésze komoly spoilereket tartalmaz, így aki még nem látta a Zsivány Egyest, az csak csukott szemmel kattintson.

Hirdetés

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet utolsó perceiben mind megtudtuk, hogy miért retteg az egész galaxis Darth Vadertől. Soha az életben nem láttuk annyira ijesztőnek a bukott kiválasztottat, mint amikor lemészárolta a lázadókat.

Ezt a pillanatot láthattuk újra Lego Man jóvoltából, aki a film zárójelenetét LEGO elemekből építette újra. Attól, hogy a karakterek valójában csak műanyag figurák, nem lett kevésbé hátborzongató.

Ha másért nem, akkor már ezért az utolsó néhány percért érdemes egyébként megnézni a filmet. Még a legsötétebb sith rajongók izgatottan mozgolódtak a székeikben a jelenet alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)