Hirdetés

Robert De Niro egy interjú közben szólta el magát: immár hétszeres édesapa

|

Eddig csak a 79 éves Robert De Niro hat gyermekéről tudtunk, most kiderült, hogy többen vannak.

Hirdetés

Robert De Niro öles léptekkel közeledik a nyolcadik x felé, hiszen idén augusztusban bizony már kereken 80 esztendős lesz az kétszeres Oscar-díjas olasz származású amerikai színész. Eddig mindenki abban a hitben élt, hogy a színészlegendának összesen hat gyermeke van (Drena De Niro, Raphael De Niro, Julian Henry De Niro, Elliot De Niro, Aaron Kendrick De Niro, Helen Grace De Niro), most viszont kiderült, hogy időközben megszületett a hetedik trónörökös is.

Mindezt Robert De Niro csak úgy mellékesen dobta be egy interjú során.

Hirdetés

Az történt ugyanis, hogy az ET Canada riportere megkérdezte De Nirót, hogy milyen érzés hatgyermekes édesapának lenni. De Niro pedig csak annyit választolt,

"Most már hét gyermekem van".

Az egyelőre nem derült ki, hogy ki a hetedik De Niro gyermek anyja (vagy mi a gyerek neve), de elég valószínű, hogy Tiffany Chen harcművészet-oktatótól született a kicsi - vele 2022-ben látták kézen fogva Robert De Nirót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)