Hirdetés

Ridley Scott hamarosan sort kerít a Gladiátor 2-re

|

Amint végez a Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Kitbaggel, ami Napóleonra fókuszál.

Hirdetés

Ridley Scott olyan ütemben készíti a filmeket, hogy pislogni sincs időnk. Idén bemutatkozik két, sztárokkal megpakolt újdonsága, Az utolsó párbaj és A Gucci-ház is, azonban a 83 éves rendező nem pihen, máris a Napóleonról szóló Kitbagen dolgozik Joaquin Phoenix főszereplésével, miközben egy Alien sorozat is formálódik a segítségével. És ez még mindig nem minden. 

Hirdetés

Scott azt már korábban is megerősítette, hogy tervezi a Gladiátor folytatását, amelynek története 25-30 évvel az első film cselekményei után játszódna, azonban sűrű időbeosztása miatt ezidáig nem tudott nekilátni a projektnek. Bár a naptárja jelenleg is tele van, a rendező az Empire-nek azt nyilatkozta nemrég, hogy amint végzett a Kitbaggel, maximálisan a Gladiátor 2-vel fog foglalkozni. Hozzátette, hogy már írja a folytatás forgatókönyvét, így a Napóleon-film befejezése után készen állnak a forgatására. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Kitbag egyelőre még nem rendelkezik premierdátummal, viszont azt tudjuk, hogy olyan sztárokkal készül, mint Joaquin Phoenix és Jodie Comer. Szerintetek szükség van a Gladiátor 2-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)