Hirdetés

Rengeteg filmpremier csúszik megint, köztük az új Bond, a Morbius és az Uncharted is

|

És ez még csak három cím a sok újabb késő közül, mutatjuk is a többit.

Hirdetés

Ahogy azt egy friss iparági prognózis is előrevetítette (no sajnos nem mintha ehhez jóstehetségnek kellene lenni), a koronavírus-járvány úgynevezett harmadik hullámában megint borult az a bizonyos mozis dominó: az MGM, a Sony és a Universal 2021-re tervezett filmjei közül több is új, néhol immár 2022-es bemutatódátumot kapott.

A sort a legelőször 2019 novemberére tervezett, de már a járvány előtt is többször elhalasztott Bond-mozi, a Nincs idő meghalni indította: a pandémia alatt már harmadjára tolják arrébb Daniel Craig 007-es búcsúját, most épp április 2-ről október 8-ra. 

Az erre a napra ütemezett, részben szintén MGM gyártású, animációs Addams Family-folytatás egy hetet előresompolygott (október elseje).

Hirdetés

Az MGM stúdió bejelentése után a Sony is szinte azonnal jelentkezett: az Uncharted immáron nemhogy 2021. július 16-át, de egész 2021-et kihagyja, hogy átfaroljon 2022. február 11-re.

A Jared Leto-féle Morbius is inkább jövőre próbálkozik újra, 2021. október 8. helyett 2022. január 22-én.

A Szellemirtók: Az örökség sem úszta meg a dolgot, közel fél évet csúszik tovább, június 11-ről november 11-re.

Mindezen kívül a Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő 2021. április 2. helyett az előbb megüresedett 2021. június 11-én debütálhat, míg a stúdió Hamupipőke-musicalje sem most február 5-én, hanem csak július 16-án kerülhet vászonra.

A Teljes kikapcsolódást, a Phil Lord-Chris Miller produceri páros (Pókember: Irány a Pókverzum!) következő animációs filmjét a Sony eredetileg moziban tervezte bemutatni, ehelyett viszont immár Netflix-címmé avanzsálódott, merthogy a streamingszolgáltató lecsapott a forgalmazási jogokra. Premier valamikor 2021-ben.

A Universal is lépett, jóllehet, a Halálos iramban 9-et (tervezett hazai premier: 2021. május 27.) egyelőre békén hagyta: a Bob Odenkirköt felvonultató Senki mégsem február végén, hanem csak április 2-án mutatkozhat be, míg Edgar Wright (Nyomd, Bébi, nyomd) ígéretes horrorja, az Utolsó éjszaka a Sohóban idén április 23-ról október 22-re költözött.

A stúdió emellett Michael Bay következő filmjéhez, a Jake Gyllenhall-lal készülő Ambulance című thrillerhez is új bemutatódátumot jelentett be, ezt 2022. február 18-ra várhatják az amerikai mozinézők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)