Hirdetés

Rendező nélkül maradhatott a következő Godzilla x Kong film

|

Hiába a Godzilla x Kong: Az új birodalom sikere, úgy tűnik, hogy a készítőjének nem jön össze a trilógia.

Hirdetés

Adam Wigard filmográfiája egyaránt tartalmaz ütős és kevésbé ütős alkotásokat is (a The Guest mellett például ott van a netflixes Death Note), de a 2021-es Godzilla Kong ellenben úgy eresztette egymásnak az óriási dögöket, hogy az jól jövedelmezett a Legendary számára (150-200 millió dolláros költségvetéséből közel 500-at termelt), így nem volt kérdés, hogy zöld utat kap a folytatása is, és a Godzilla x Kong: Az új birodalom (amely 135-150 millió dollárból eddig 563 milliót fialt). 

Wingard már Az új birodalom premierje előtt egyértelművé tette, hogy örömmel bővítené trilógiává Godzilla és Kong közös kalandjait, számos ötlete van a harmadik filmhez, de nem volt szerződése egy új részre, ugyanis előtte még szeretne összehozni egy saját projektet: az Onslaught című akcióthrillert az A24 már fel is karolta, és ősszel forgatni is kezdik. 

Hirdetés

Valószínűleg ez játszott közre abban, hogy a The Hollywood Reporter több forrása alapján azt jelentette, hogy nem Adam Wingard fogja megrendezni a harmadik Godzilla x Kong filmet. Itt azonban állítólag szó sincs viharos szakításról, az elválást barátságosnak írták le, és pusztán időzítési problémák álltak a háttérben, nem kreatív vagy anyagi. Ezt alátámasztandó, a bennfentesek szerint az  ajtó nyitva marad Wingard előtt, hogy a jövőben visszatérhessen egy másik szörnyes projekttel. 

A Legendary azonban állítólag nem akar várni Wingardra, gyorsan tető alá akarja hozni a következő Godzilla x Kong mozit, amelyhez május elején már fel is vettek egy forgatókönyvírót Dave Callaham (Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, Pókember: A Pókverzumon át, Mortal Kombat) személyében. A vállalat egyelőre nem találta meg Wingard utódját, és pletyka sincs arról, kit néztek ki. 

Nektek hogy tetszett a Godzilla x Kong: Az új birodalom? Nekünk így:

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)